Gooiker Bouwt
Aanbouw en renovatie door Gooiker Bouwt!Specialiteiten van Gooiker Bouwt!
Bouwbedrijf Gooiker Bouwt!Specialiteiten van Gooiker Bouwt!
Gooiker (ver)bouwt 't voor u!Specialiteiten van Gooiker Bouwt!

Gooiker bouwt met passie voor zijn vak. De creativiteit van Gooiker Bouwt!
zorgt regelmatig voor een andere kijk op uw plannen. Zo worden alle ideeën
gedeeld en komen we samen tot het beste resultaat.

Onze passie

De grote vraag die u hier beantwoordt wilt zien, is natuurlijk waarom u voor Gooiker Bouwt! moet kiezen voor uw aanbouw of renovatie. Om die vraag te beantwoorden, stel ik mezelf graag even voor. Want juist het persoonlijke is één van de grote krachten van Gooiker Bouwt!.

Ik ben Edwin Gooiker (1981) en ben geboren en getogen in Diepenveen. De passie voor het bouwen is me met de paplepel ingegoten door mijn vader. En die passie groeit nog met de dag. Elke renovatie, elke aanbouw is weer een uitdaging waar ik samen met mijn team vol voor ga. Iedere klus is weer een proces, waarbij bij Gooiker Bouwt! twee pijlers hoog in het vaandel staan: klantvriendelijkheid en kwaliteit.

Allereerst klantvriendelijkheid. Persoonlijk contact is bij Gooiker Bouwt! heel belangrijk. Geen secretaresse, maar een direct nummer waarop ik te bereiken ben. Ik heb hart voor uw klus en sta dus ook altijd voor u klaar. Het gaat erom dat uw wens werkelijkheid wordt en daarbij is niets onmogelijk. En vanuit mijn expertise denk ik graag met u mee.

Dan kwaliteit. Want daar gaat het natuurlijk allemaal om. U wilt optimaal kunnen genieten van uw veranda, dakkapel of carport en daarvoor moet het geleverde werk ook gewoon goed zijn. Gooiker Bouwt! levert die kwaliteit. Zo ben ik bij meerdere opdrachtgevers de huisaannemer.
Het is mogelijk om bij afgeronde projecten een kijkje te nemen; Gooiker Bouwt! heeft meerdere referentieadressen. Zie ook verderop deze website onder “gebouwd door Gooiker”

handtekening