Gooiker Bouwt

Wij nemen graag contact met u op om uw wensen te bespreken

Zoekt u een erkende aannemer voor de verbouwing van uw woning in regio Deventer, Diepenveen?

Woont u in de regio Deventer, Diepenveen en bent u van plan uw woning te verbouwen en zoekt u nog een erkende aannemer? Zoek dan niet verder, want Gooiker Bouwt is de aannemer voor u. Of u nu van plan bent om uw gehele woning aan te pakken, of een prachtige aanbouw aan uw woning wilt, met onze expertise en ervaring bent u in goede handen. Wij zorgen ervoor dat uw project vlekkeloos verloopt en komen zo samen met u tot een fenomenaal eindresultaat.

Wij werken met volle overgave en pure passie aan alle verbouwingen en renovaties. We nemen grote, maar ook kleine projecten aan. Daarbij gaan we enkel voor het beste resultaat en optimale kwaliteit, zodat wij aan het eind van elk project samen met de opdrachtgever met een goed en voldaan gevoel van een prachtig bouwwerk kunnen genieten.


Bekijk onze portfolio voor inspiratie!

Dé erkende aannemer in uw regio

Gooiker Bouwt is bij uitstek dé aannemer met hart voor het vak. Al sinds 2008 zijn wij met groot plezier werkzaam als aannemer in de regio Deventer en Diepenveen. In deze regio hebben wij tot op heden tal van particulieren met prachtige pronkstukken mogen verblijden. Ook als u in de omliggende omgeving woont, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.


Duurzame verbouwing van uw woning

Steeds meer is het van belang dat een woning niet simpelweg functioneel is en esthetisch gezien veel te bieden heeft, maar dat hij ook duurzaam is. Ook op dit gebied zijn wij vooruitstrevend in onze verbouwingen. We maken gebruik van de beste materialen waarvan de productie zo min mogelijk impact maakt op onze wereld. Zo kunt u extra genieten van uw vernieuwde woning, wetende dat u niet alleen schitterend, maar ook nog eens duurzaam woont.

Bekijk onze portfolio voor inspiratie!


Bekijk onze portfolio voor inspiratie!

Stap voor stap hulp van uw aannemer

Door onze expertise en kennis van het vak, weten wij maar al te goed hoe lastig het kan zijn om keuzes te maken in het verbouwingsproces. Daarom bieden wij onze hulp aan voor elke stap in uw project. U zult al snel zien dat wij met onze jaren ervaring in het aannemersvak een hoop slimme en frisse inzichten kunnen bieden. Zo maken wij samen met u het onmogelijke mogelijk. Dus ook als u nog geen concrete plannen heeft, maar al wel volop aan het fantaseren bent over een prachtige nieuwe erker, een volledig gerenoveerde woonkamer, een splinternieuwe schuur, of een ander uitdagend project, schroom dan zeker niet om ons te bellen. Wij kijken maar al te graag met u naar de mogelijkheden die uw woning u te bieden heeft.


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die
uw woning te bieden heeft? Neem dan contact
op met ons via het contactformulier.