Gooiker Bouwt

Wij nemen graag contact met u op om uw wensen te bespreken

Aannemer gezocht voor de renovatie van uw woning in regio Deventer, Diepenveen?

Zit u te denken aan een renovatie van uw schuur? Loopt u al dagen, of misschien zelfs weken, door uw herenhuis en merkt u steeds meer dat uw woning wel eens een goede onderhoudsbeurt kan gebruiken? Dan kan het wel eens het uitgelezen moment voor u zijn om uw woning een fenomenale makeover te geven. In de regio Deventer, Diepenveen zijn tal van andere gelukkige inwoners u al voorgegaan. Gooiker Bouwt renoveert al sinds 2008 met veel voldoening de woningen van tevreden particulieren. Wij zorgen ervoor dat de renovatie die wij doen in één keer goed is, zodat bewoners niet met onvoorziene gebreken opgezadeld worden. We leveren ons werk in de hoogste kwaliteit en met de grootste precisie.


Bekijk onze portfolio voor inspiratie!

Een duurzame renovatie van kwaliteit

Naast kwaliteit vinden wij het ook belangrijk om op een ecologisch verantwoorde manier te werk te gaan. Daarom wordt er door ons zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecyclede materialen of materialen met het FSC-keurmerk. Op deze manier verminderen we niet alleen onze eigen ecologische voetafdruk, maar ook die van onze klanten.


Boerderij, herenhuis, schuur of woning

Dankzij de ervaring die wij hebben opgedaan in ons vakgebied, hebben wij een brede expertise. Wij zijn daarom in staat om een breed scala aan soorten woningen te renoveren. Of het nu een 2-onder-1 kap is die aan vernieuwing toe is of een aangebouwde schuur die een opknapbeurt kan gebruiken, wij zijn dé aannemer voor u. Met plezier en trots hebben wij al meerdere klussen voor verschillende type woonruimtes mogen uitvoeren.

Dankzij onze jarenlange ervaring is onze expertise van omvangrijke grootte. We zijn bekend met een groot scala aan type woningen. Het renoveren van boerderijen en herenhuizen is voor ons dus ook niet nieuw. Daarnaast staan we altijd open voor nieuwe uitdagingen. Wij kunnen voor iedereen met elk type woning prachtige renovaties verwezenlijken.

Bekijk onze portfolio voor inspiratie!


Bekijk onze portfolio voor inspiratie!

Begeleiding van A tot Z door een erkende aannemer

Het is ons doel om u in elke stap van het proces bij te staan. Of u nou een kleine renovatie wilt of een groot project in gedachten heeft, wij begeleiden u van A tot Z. Persoonlijk contact met onze klanten hebben wij dan ook hoog in het vaandel staan. Vanuit onze expertise kunnen wij samen met u bekijken hoe we het beste al uw wensen werkelijkheid maken. De begeleiding die u van ons krijgt, begint daarom al in het eerste gesprek. Neem dus snel contact met ons op, zodat we met u kunnen overleggen hoe we uw project zo effectief mogelijk kunnen verwezenlijken. Zo maken we samen met u, stap voor stap, uw woning weer als nieuw. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via ons contactformulier.


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die
uw woning te bieden heeft? Neem dan contact
op met ons via het contactformulier.