Gooiker Bouwt

Wij nemen graag contact met u op om uw wensen te bespreken

Aannemer gezocht voor een aanbouw- of uitbouwproject in regio Deventer, Diepenveen?

Gooiker Bouwt is een deskundige aannemer met omvangrijke expertise op het gebied van verbouwingen. In de regio Deventer, Diepenveen zijn we al sinds 2008 werkzaam aan allerlei projecten. Naast complete renovaties van volledige woningen, werken we ook met passie aan kleinere projecten, zoals de aanbouw en uitbouw van woningen. We hebben al een hoop mensen blij mogen maken met prachtige erkers, serres, dakkapellen en andere klussen. Bent u onze volgende tevreden klant?


Bekijk onze portfolio voor inspiratie!

Aanbouw op maat naar uw wens

Naar aanleiding van uw wensen en uw woning bouwen wij uw aanbouw op maat met zorgvuldige precisie. Met behulp van onze expertise bekijken we hoe we uw wensen zo voortreffelijk mogelijk kunnen realiseren. Elke woning is weer anders en daarom is het van belang dat we elke klus benaderen met de nodige nauwkeurigheid. Op die manier verzekeren wij u van de beste kwaliteit. De aanbouw of uitbouw moet immers naadloos aansluiten op uw woning en een toevoeging zijn waardoor het geheel klopt. Wij zorgen voor het perfecte verlengstuk van uw huis.


Aanbouw en uitbouw

Gooiker Bouwt! is een gedreven en erkende aannemer in zowel aanbouw als uitbouw. Omdat het voor mensen soms onduidelijk is wat het verschil is tussen deze twee type verbouwingen, leggen we dit graag aan u uit. Zoals het woord al doet vermoeden, wordt bij de aanbouw een bouwdeel aan een bestaand pand gebouwd. Daarbij maken we een compleet nieuwe constructie waarmee een nieuwe afzonderlijke ruimte wordt gecreëerd. Je kunt hierbij denken aan een schuur, een carport, of een geheel nieuwe hobbykamer. Van uitbouw spreken we, wanneer een al bestaande ruimte, zoals een keuken of een woonkamer, wordt uitgebreid. De ruimte wordt groter gemaakt, met bijvoorbeeld een erker, of een dakkapel.

Bekijk onze portfolio voor inspiratie!


Bekijk onze portfolio voor inspiratie!

Tal van mogelijkheden

Hoewel elke woning apart bekeken moet worden om na te gaan welke mogelijkheden te bieden zijn, zijn aanbouw en uitbouw inherent aan vele mogelijkheden. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan een lichtstraat? Dit is een prachtige opeenvolging van dakramen die overdag een schitterende straal van licht in een ruimte verspreiden. Prachtig als uitbouw, wanneer u bijvoorbeeld een plat dak heeft, maar ook fraai als finishing touch van een aanbouw. Een lichtkoepel is een kleinere variant, maar ook een erg interessante mogelijkheid. Daarnaast kunt u ook denken aan een extra slaapkamer als u een gezinsuitbreiding in het verschiet heeft. Of wilt u nou eindelijk een keer een geheel nieuwe schuur, voor uw fiets en al uw gereedschap? Het kan allemaal. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw woning te bieden heeft? Neem dan contact met ons op  via het contactformulier.


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die
uw woning te bieden heeft? Neem dan contact
op met ons via het contactformulier.